Strava podle horoskopu – co mají jíst váha, štír nebo střelec?

By | 01.05.2020

Jídlo a hubnutí je věčné téma pro spoustu lidí, zejména pak žen. Ty se snaží vypadat stále dobře a krásně. Zkouší nejrůznější diety, jíst do šesti hodin, všechno light a mnoho dalšího. Chcete-li však zhubnout, musíte se zaměřit na jídelníček komplexně a k tomu navíc také přidat pohyb. Zaměřte se na svou stravu podle horoskopu! Co v jídelníčku vynechat a co do něj naopak přidat?

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy často vyhledávají extrémy a to se i jídla týče. Někdy jedí super zdravě a sledují vše, co dají do pusy, jindy se cpou fast foody a podobně. Je nutno hlídat vyváženost, často jim chybí proteiny a měly by vsadit na bohaté snídaně. Vejce s opečeným toustem jsou ideální. Nesvědčí jim sladké, proto by se před ním měly mít na pozoru. Když vsadí na plody moře a ryby všeho druhu, nešlápnou vedle.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Největší slabinou štírů je cukr, který je ovšem nutno omezit. Když je potřeba cokoliv osladit, je dobré sáhnout po stévii, datlovém sirupu, medu a dalšími alternativními způsoby. Mívají hodně pomalý metabolismus, proto je nutno přemýšlet nad tím, co jedí. Není od věci také rozpohybovat metabolismus například zeleným čajem, sklenicí vody s citronem nebo lněnými semínky. Pozor na mléčné výrobky. Když vsadí na rybíz, maliny nebo borůvky, udělají dobře.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelcův žaludek se umí vyrovnat s mnoha věcmi, mají v podstatě kachní žaludek, takže je neohrozí jen tak něco. Budou se cítit lépe, když uberou na lepku, ideálně vsadí jen na celozrnné pečivo, které je ideální. Chilli, kari, pepř a další pálivé koření je pro jídlo vhodné, střelcům nevadí a milují jej. Milují majonézu a vše, co jí obsahuje. Pozor však na postavu!

Přečíst  Jakou barvu nosit? Vybírejte podle znamení! 1
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..