Překyselený organismus

By | 18.08.2020

Kuchař]Pokud vás pálí často žáha, či nadýmání, jde většinou o překyselený organismus. Tímto syndromem překyselení trpí dneska několik desítek tisíc lidí u nás. Za překyselením je i nesprávná výživa, stres, alkohol, mnoho kávy, mnoho cukru, nedostatečné žvýkání – hltání jídla ve spěchu, ale i jedy z poživatin, insekticidy, pesticidy, herbicidy, potravinové přísady, konzervační barvící přísady a chlór v pitné vodě. Tím, že se psychicky neuvolníme, tím zablokujeme i trávení a nastává kvašení. To podporuje hlavně cukr a sladké nápoje v našem jídelníčku.

A jaké jsou následky překyselení?

  • Rakovina
  • Srdeční problémy
  • Obezita, cukrovka a kandida
  • Oslabení imunity
  • Poškození volnými radikály
  • Předčasné stárnutí, stárnutí kůže a odumírání buněk
  • Osteoporóza a artróza
  • Nedostatek energie, únava a špatný spánek
  • Problémy se střevy a trávením

Příčina okyselení těla tedy spočívá rovným dílem v našem jídelníčku, stresu a v metabolických procesech. Podle významných světových autorů totiž téměř není možno onemocnět, dokážeme – li udržet správnou zásadito – kyselou rovnováhu v organismu. Tudíž věřte, že vše máte ve vlastních rukou.

Prevence:
Vyhnout se cukrům, stresu, alkoholu, silné kávě, pozor na maso, nejíst polotovary, nepít a nejíst sladké nápoje, nejíst potraviny s obsahem barviva, takzvaných „éček“ a umělých látek, aroma apod. Jezte více ovoce, zeleniny a mléčných zakysaných výrobků.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner
Přečíst  Věštění z křišťálu: Nechte k sobě přicházet vize budoucnosti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..