Perské Ragú

By | 05.03.2020

Vaříme pro střelce – PERSKÉ RAGÚ

Ingredience: 500 g kuřecího masa, 3 lžíce oleje, 1 velká cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce karí koření, 1 jablko, 1 lžička mouky, 1/2 lžičky strouhané citronové kůry, sůl.
Postup: Jemně nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji, přidáme na kousky nakrájené maso, opečeme, zaprášíme moukou, přidáme na větší kousky nakrájené jablko, osolíme, podlijeme a dusíme doměkka. Podáváme s rýží.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner
Přečíst  Šalvěj lékařská - Salvia officinalis L.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..