Kuře Teryiaki

By | 04.11.2020

Kuře rozporcujeme na malé dílky a vložíme do směsi z uvedených přísad. Ponecháme 1 až 2 hodiny uležet v chladničce. Nesolíme. Pak kousky kuřete grilujeme nebo pečeme, během pečení potíráme zbylou směsí. Podáváme se suchou rýží a zeleninovým salátem. Rýži pokapeme zbylou omáčkovou směsí, kterou povaříme. Kousky kuřete můžeme namáčet do omáčky.
Suroviny:
1 kuře, 2 lžíce sójové omáčky, 1/4 šálku bílého vína, lžička cukru, lžička zázvoru, 1 až 2 stroužky drceného česneku, lžíce drobně pokrájené cibule, 2 lžíce oleje, sůl.

Autor: Polach
SMS Věštba
SMS Výklad / banner
Přečíst  Yucca: Lék indiánů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..