Denní horoskop 19.10.2024

By | 19.10.2024

Beran

Konečně se dočkáte chvíle, kdy dokážete uplatnit své životní zkušenosti. Překvapí vás děti, které se nesmějí, ale každé vaše slovo berou vážně.

Býk

Když dostanete nabídku na nákup dřeva nebo uhlí, berte ji oběma rukama. Když k tomu, co už v zásobě máte, něco přidáte, bude to jenom dobře.

Blíženec

Do partnerských hádek dětí nebo rodičů se nepleťte. Slyšíte, co si nahlas říkají teď, ale nevyznáte se v kořenech, ze kterých jejich spory pramení.

Rak

Vychutnejte si krásný harmonický den, kdy se vám bude dařit všechno, do čeho se jen pustíte. Navíc můžete čekat dárek nebo velice příjemnou výhru.

Lev

S lidmi, kteří vás kritizují, vstupujete do hodně ostrého dialogu. Je vám jasné, že proti vám jdou s argumenty, proti nimž se musíte vymezit.

Panna

Když vám dítko nabídne pomoc, přemýšlejte, zda ji přijmete. To, co potřebujete, sice udělá, ale řeči o neschopných rodičích si odpustit nedokáže.

Váhy

Pozornost věnujte záležitostem, které jsou na podzim potřeba udělat, a které se dál už odkládat nedají. Když se do nich dáte, budete mít večer hotovo.

štír

Jde o zajímavý den, kdy se z dosavadních známých stávají velice dobří přátelé. Budujte kolem sebe hradbu lidí, kteří vás v krizi dokážou podržet.

Střelec

Při Luně v Býku se o penězích mluví víc, než se vám líbí. Když se pokusíte převést řeč na téma, co je pro vás zajímavější, je šance, že se to podaří.

Kozoroh

Práce vám opravdu nevadí. Vadí vám, když vás někdo nutí do aktivit, které považujete za nepodstatné, a které by se podle vás daly klidně odložit.

Vodnář

Je potřeba, abyste si partnera hlídali a jeho jednání důsledně korigovali. O tom, že má sklon k riziku, víte, ale tentokrát to už opravdu přehání.

Přečíst  Denní horoskop 26.11.2021

Ryby

Pusťte se do pečení dobrot, které vám dosud připadaly až příliš náročné a složité. Při dnešní Luně v Býku zjistíte, že jste se obávali zbytečně.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..