Denní horoskop 18.10.2024

By | 18.10.2024

Beran

Úplněk ve vašem znamení vám poskytuje novou chuť do života. Konečně se můžete rozloučit s tím, co vás jen zatěžovalo, a soustředit se na budoucnost.

Býk

Díky Luně ve svém znamení se rozhodujete rychle, ale taky dobře. Když si slíbíte, že se budete řídit intuicí, můžete si být jistí, že nezabloudíte.

Blíženec

Když se vám zdá něco, co si budete pamatovat do posledního detailu, měli byste si to nejen pamatovat, ale taky o tom přemýšlet. Bude to moc užitečné.

Rak

O vylepšování svého bydlení zatím nepřemýšlejte. Když s tím začnete, riskujete, že se pustíte do jedné maličkosti a skončíte rekonstrukcí celého bytu.

Lev

V práci počítejte s úkolem navíc. Jindy byste ho přijali bez námitek, ale dnes by vám jeho přijetí zásadně narušilo všechny vaše osobní plány.

Panna

Ráno se do práce pro jistotu vypravte o pár chvil dříve. Kdybyste se dostali do situace, kdy narazíte na nečekanou překážku, nemusíte se stresovat.

Váhy

Smiřte se s tím, že se vám zejména večer do žádné práce chtít nebude. Když si ale v duchu promítnete celý týden, zjistíte, že je to naprosto logické.

štír

Jsou lidé, kteří se s vámi budou hádat jen proto, aby řeč nestála. Naštěstí se na ně dokážete podívat tak, aby veškerých provokací rázem nechali.

Střelec

Pokud potřebujete opravdu kvalitní fotografie, oslovte profesionálního fotografa. K vašemu překvapení budou souhlasit. Přijatelná bude i cena.

Kozoroh

Při Luně v Býku myslíte na svého miláčka častěji a intenzivněji, než obvykle. Kdybyste mu donesli malý dárek, atmosféru by to zásadně vylepšilo.

Vodnář

Úplněk v Beranu vám slibuje šťastný den, ale postará se i o dost bouřlivý večer. Váš miláček se chce hádat a vy mu jeho touhu velice rádi splníte.

Přečíst  Denní horoskop 22.9.2023

Ryby

Při Luně v Býku máte šanci koupit zlato nebo jiné cennosti za velice rozumné peníze. Berte to jako velice výhodné uložení svého volného majetku.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..