Denní horoskop 15.10.2024

By | 15.10.2024

Beran

Zkuste své vtipkování alespoň trochu omezit. Při dnešní Luně v Rybách na ně mohou přecitlivěle reagovat i lidé, kteří se jim jindy s chutí zasmějí.

Býk

Napjatý vztah mezi Venuší a Uranem vás vede k jednání, které byste jindy sami označili za nerozumné. Když se zamilujete, budete pálit všechny mosty.

Blíženec

Úvahy o tom, že byste si na placení měli pořídit chytré hodiny, jsou docela rozumné. Vyberete si takové, které vám vyhovují a navíc vám i sluší.16.10 – StředaKdyž vám tělo dává najevo únavu, měli byste to vzít vážně. V každém případě by bylo dobře, kdybyste se rozhodli, že večer zůstanete doma.

Rak

Luna z Ryb vám dává zvýšenou vnímavost a citlivost. Když se jenom trochu soustředíte na lidi kolem sebe, dokážete jim bezmála číst myšlenky.

Lev

Na lidi, kteří vám radí, co se máte doučit, abyste v životě uspěli, reagujete dost nevrle. Máte pocit, že jste zatím dokázali slušně uspět i bez nich.

Panna

Miláček, který má pocit, že se mu nevěnujete zdaleka tak, jak byste měli, se ve vás pokusí vzbudit pocit viny. Naštěstí si něco takového nepřipustíte.

Váhy

Když se rozhodnete pro další životní změny, partnera s tím raději zatím neseznamujte. Zděšení, které by dal najevo, by rozhodně nebylo předstírané.

štír

Veškerá náročná témata můžete bez obav otevřít jak v práci, tak doma. Člověk, který by vám vaše jednání vytknul, se dnes ve vašem okolí neobjeví.

Střelec

Ke svému překvapení zjišťujete, že i vy se umíte chovat neobyčejně rafinovaně. Kdybyste chtěli, dokážete svým jednáním přimět k hádce celou firmu!

Kozoroh

Venuše v napjatém vztahu s Uranem vám může přinést překvapení, s nímž zkušenosti nemáte. Zjistíte, že proti bláznivé lásce nejste ani vy imunní.

Přečíst  Denní horoskop 7.9.2023

Vodnář

Člověk, který se na vás bude vytahovat, si zadělává na problém. Dáte mu jasně najevo, že on s bez vás neobejde, zatímco vy bez něj naprosto klidně.

Ryby

Díky Luně, která sbírá neobyčejně harmonickou energii, dokážete jednat tak, aby vám každý naslouchal. Využijte této příležitosti ve vlastní prospěch!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..