Denní horoskop 13.10.2024

By | 13.10.2024

Beran

S lidmi, kterým nechutná to, co jim nabídnete, neztrácejte čas. Můžete jim připomenout, že doma mají jíst to, co mají, a na návštěvě to, co dostanou.

Býk

Večer, kdy se Merkur přesouvá do vašeho partnerského sektoru, přijde miláček se zajímavým nápadem. Přijmout ho nemusíte, ale přemýšlet byste o něm měli!

Blíženec

Luna ve Vodnáři vám přináší zásadní změny životních plánů. Když pro ně nadchnete i partnera, budete mít základ pro zásadní a nečekané životní úspěchy!

Rak

O životě svého bývalého partnera víte víc, než by se vám líbilo. Když se dnes dostane do průšvihu, přijde si vám postěžovat a požádat vás o radu.

Lev

Jde o den, kdy byste měli nechat rozhodovací pravomoci v partnerových rukou. Na rozdíl od vás se v situaci rychle zorientuje a udělá to, co je potřeba.

Panna

Všechno důležité si nechejte na pozdější večer. Když se po deváté Merkur přesune do vašeho sektoru komunikace, dokážete své názory bezchybně obhájit.

Váhy

Je potřeba, abyste zvládli odpolední rozpor mezi Merkurem a Plutem. Ať se děje cokoli, nesmíte mu podlehnout natolik, že byste rozdávali ultimáta.

štír

Veškeré důležité hovory, které s partnerem máte, odložte na večer. Před desátou se Merkur dostane do vašeho znamení a vy najdete ty správné argumenty.

Střelec

Přes den využijte poslední chvíle, kdy je Merkur ještě ve Vahách. Pokud potřebujete s partnerem něco probrat, nadechněte se a jděte do toho!

Kozoroh

Zejména odpoledne si dávejte pozor na napjatý vztah mezi Merkurem a Plutem. Pod jeho vlivem máte sklon mluvit podstatně více, než je zdrávo.

Vodnář

Merkur, který se večer dostává do Štíra, vám do cesty postaví lidi, kteří se hádají jen proto, aby řeč nestála. Vy však máte o víkendu jiné představy.

Přečíst  Denní horoskop 29.6.2019

Ryby

Večer nevypínejte telefon! Merkur, který se dostává do Štíra, vám přinese informace, které musíte vyslechnout a co nejrychleji na ně zareagovat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..