Denní horoskop 11.10.2024

By | 11.10.2024

Beran

To, co sami považujete za nutné, prosazujte tvrdohlavě a bez ohledu na cokoli. Není to příjemné, ale je to jediná cesta, kterou můžete dosáhnout cíle.

Býk

Počítejte s tím, že se v pracovní části dne nezastavíte. Díky tomu, však zvládnete všechno, co potřebujete, a ještě něco, s čím jste nepočítali.

Blíženec

Na vaše dosti protivné zdravotní problémy se konečně najde řešení. Narazíte na rozumného doktora, který vám dobře poradí a přitom vás do ničeho nenutí.

Rak

Nálady vašeho miláčka jsou velice proměnlivé, ale to vám nevadí. Už jste si na ně zvykli tak, že si až chvílemi říkáte, že by vám možná i chyběly.

Lev

Člověk, kterého jste kdysi brali jako vzor ideálního přístupu k životu, vás zklame. Bude to zlé, ale vy budete rádi, že to bylo teď a ne později.

Panna

Dopoledne, kdy je Luna v Kozorohu, důsledně prosazujte své názory. Když ustoupíte v situaci, kdy to není potřeba, zaděláváte si na zbytečnou prohru.

Váhy

Když si uvědomíte hloubku a intenzitu problémů, do kterých padl váš bývalý partner, budete moc rádi, že jste se s ním rozešli a že se vás netýkají.

štír

Luna ve vašem sektoru komunikace vám garantuje tu nejlepší náladu. Všechny dosavadní nejasnosti se vysvětlí a vy se konečně začnete usmívat na svět.

Střelec

Obavy, které máte z dalšího vývoje své pracovní situace, jsou naprosto neopodstatněné. Už večer se dozvíte, že se všechno obrátilo ve váš prospěch!

Kozoroh

Lidi, kteří vás poprosí, abyste jim zajistili alibi, nejdříve pořádně vyzpovídejte. Když to neuděláte, hrozí, že jim pomůžete a sebe naopak potopíte.

Vodnář

Všechno podstatné odložte na večer, kdy bude Luna ve vašem znamení. Díky její energii se můžete klidně řídit intuicí. Tentokrát vás nezklame!

Přečíst  Denní horoskop 3.10.2022

Ryby

Pokud nemusíte, konfrontacím se raději vyhýbejte. Bude to lepší, než kdybyste se dnes pohádali a pak celý víkend přemýšleli, jak se budete omlouvat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..