Denní horoskop 9.10.2024

By | 09.10.2024

Beran

Kamarádi přijdou s nápadem, který by velice pozitivně ovlivnil váš další život. Bude to sice vyžadovat podpis nějaké smlouvy, ale to se dá riskovat.

Býk

Když zkonstatujete, že jste unavení a jakákoliv aktivita si vyžaduje neskutečné množství sil, přemýšlejte, zda si nemáte dopřát pár dni odpočinku.

Blíženec

Jupiter, který se zastavil ve vašem znamení, vám dodá značnou dávku sebedůvěry. Pokud vám na něčem záleží, dokážete si to zdůvodnit i prosadit.

Rak

Jupiter, který se zastaví v Blížencích, vám přinese informace, bez nichž byste se obešli. Teď je však máte a musíte se rozhodnout, co s nimi uděláte.

Lev

Jupiter, který se zastavil ve vašem sektoru přátel, vám přinese nové nabídky na putování po místech, na nichž jste dosud nebyli. Bude to skvělé!

Panna

Vyjadřujte se jasně a stručně. Čím více budete své názory rozebírat a zdůvodňovat, intenzivněji budete o správnosti svého rozhodnutí pochybovat.

Váhy

Jupiter, který se zastavil v Blížencích, vám dává šanci na zajímavou zimní dovolenou. Neváhejte a objednejte si ji dřív, než vás někdo předběhne!

štír

Ráno si dejte pozor na zbytečné hádky s partnerem. Nerozumně byste mu mohli říct víc, než je moudré. On by si to navíc na hodně dlouho zapamatoval.

Střelec

Děti přijdou ze školy se samými dobrými zprávami. Dejte si pozor, abyste se na tomto základě s partnerem nepohádali, po kom jsou tak skvělé…

Kozoroh

Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem znamení, si povídejte s dětmi. I když vám to připadá podivné, vaše názory je opravdu hodně zajímají.

Vodnář

Silný Jupiter ve vašem sektoru dětí zásadně mění vás postoj životu a dlouhodobé plány. Je docela možné, že pod jeho vlivem začnete uvažovat o miminku!

Přečíst  Denní horoskop 7.2.2019

Ryby

Ráno si dejte pozor na lidi, kteří vás o něčem vehementně přesvědčují. Můžete dokonce přemýšlet, zda vám lžou vědomě, nebo pouze netuší, že se mýlí.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..