Denní horoskop 8.10.2024

By | 08.10.2024

Beran

Člověk, který o vás opravdu stojí, dělá všechno pro to, abyste o síle jeho citů ani na chvíli nepochybovali. Nenechá vás na pokoji ve dne ani v noci!

Býk

Debaty, které s miláčkem vedete, jsou neobyčejně přínosné. Konečně před vámi přestane předstírat něco, co není, a projeví se takový, jaký opravdu je.

Blíženec

Zejména odpoledne budete mít pocit, že vás osud vede tam, kam byste se vy sami nikdy nevydali. Teď jste se tam vydali a zjišťujete, že je to zajímavé.

Rak

Když se miláček začne hodně nápadně zajímat o vaše přátele a uvažovat o vaší věrnosti, hlavně se kvůli tomu nestresujte. On to zase tak vážně nemyslí.

Lev

Harmonický vztah mezi vámi a vaším miláčkem vám závidí každý, kdo vás jen trochu pozná. A to, že mezi vámi není vždycky všechno ideální, nikdo nevidí.

Panna

Místo řešení pracovních problémů se věnujte svému miláčkovi. Je potřeba, abyste si dali do pořádku svůj soukromý života a až potom se pustili do práce.

Váhy

Harmonický vztah Merkura s Jupiterem vám dává odvahu k upřímnému hovoru s člověkem, který vám chce pomoci. Jde o nabídku, kterou byste měli přijmout.

štír

Když budete chtít, přinese vám harmonický vztah mezi Venuší a Marsem novou lásku. Bude jiná, než jste si představovali, ale vám se bude líbit.

Střelec

Důvody propadů nálady vašich kolegů se vám řešit nechce. Trváte na tom, že jen chcete, abyste se k vám přistupoval stejně, jako vy přistupujete k němu.

Kozoroh

Venuše v harmonickém vztahu s Marsem vám zásadně zpříjemní život. Konečně se přesvědčíte, že nejen milujete, ale že jste i zaslouženě milováni.

Vodnář

Harmonický vztah mezi Merkurem a Jupiterem vám dává štěstí v lásce. Když o někoho opravdu stojíte, umíte to podat tak, že vám odolat prostě nedokáže.

Přečíst  Denní horoskop 28.11.2020

Ryby

Harmonický vztah mezi Venuší a Marsem vám v lásce přináší šance, které jste dosud brali jako nesplnitelné, ale teď vidíte, že splnitelné jsou!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..