Denní horoskop 7.10.2024

By | 07.10.2024

Beran

Lidí, kterým opravdu záleží na vašem mínění, je stále více. Potřebují mít důkaz, že je uznáváte a že si myslíte, že jsou po všech stránkách skvělí.

Býk

Ať uděláte cokoli, můžete si být jistí, že se vždycky najde něco, co budou kritizovat. Naštěstí se nenecháte vyvést z míry a svou úroveň neztratíte.

Blíženec

Luna v partnerském sektoru vás nutí, abyste se na miláčka dívali jinak, než dosud. Začnete si na něm cenit přesně to, nad čím jste dosud ohrnovali nos.

Rak

O zábavu se vám postarají lidé, které byste z něčeho takového nikdy nepodezírali. Jejich smysl pro humor navíc dodá nový rozměr i vašemu životu.

Lev

Nápady, které máte, jsou opravdu průrazné. Když je představíte svému miláčkovi, věnuje vám pár obdivných pohledů a zkonstatuje, že jste opravdu dobří.

Panna

Když vám nevyjde pracovní jednání a vy zjistíte, že o vás váš vysněný zaměstnavatel nemá zájem, nepropadejte panice. Vaše šance teprve přijde!

Váhy

Ve vašem případě platí přísloví o líné hubě, která je holé neštěstí. Když je potřeba promluvit, odložte veškerý ostych a bez obav se ujměte slova.

štír

To, že vás někdo zklame, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Je jenom potřeba, abyste se smířili s tím, že je naprosto jiný, než jste si mysleli.

Střelec

Firma, která pro vás má něco dělat, vás mile překvapí. Práci odvede včas a ani nepřekročí rozpočet. Večer budete s průběhem dne opravdu spokojení.

Kozoroh

Když můžete někomu nenápadně pomoci, nadechněte se a jděte do toho. Zároveň mu dejte jasně najevo, že o přehnané projevy díků ani trochu nestojíte.

Vodnář

Dejte si pozor na lidi, kteří vás přesvědčují, že vám opravdu chtějí pomoci. Hrozí, že pro vás chtějí sice to nejlepší, ale přesto se jim to nepodaří.

Přečíst  Denní horoskop 19.9.2019

Ryby

Úkoly, které v rámci plnění pracovních povinností dostanete, přijměte bez řečí a hlavně bez obav. Bude se vám dařit víc, než si umíte představit.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..