Denní horoskop 6.10.2024

By | 06.10.2024

Beran

Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem může vést ke zbytečným příbuzenským hádkám. Pokud víte, že někoho opravdu nemáte rádi, raději se mu vyhýbejte.

Býk

Při Luně ve Štíru si spočítejte veškeré staré dluhy, které u vás mají kamarádi. Pak je obvolejte a zdvořile se zeptejte, kdy vám je hodlají vrátit.

Blíženec

Veškeré triky, které na vás nebo na vašeho partnera někdo zkouší proto, aby na tom vydělal, odhalíte v první chvíli. Dnes se mu vás nachytat nepodaří!

Rak

Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem vás varuje. Své kontroverzní názory obhajovat můžete, ale nikde není psáno, že se při tom musíte s každým pohádat.

Lev

Při Luně ve Štíru můžete mít problémy se žárlivostí. Partner vám sice tvrdí, že slyšíte zbytečně trávu růst, ale vás tímto způsobem neuchlácholí.

Panna

Při Luně ve Štíru mohou na vaši hlavu letět velice nepříjemné jedovaté poznámky. Naštěstí na ně dokážete odpovědět tak, aby se ten druhý rychle stáhl.

Váhy

Při komunikaci se nebojte říct to, co si myslíte. Nebude to strategické, ale zase si tím zajistíte autoritu i u člověka, který vás dosud neuznával.

štír

Na vymýšlení cest, jak ušetřit, jste opravdu geniální. Když bude potřeba, dospějete k úsporám i tím, že do akce zapojíte i kamarády nebo příbuzné.

Střelec

S pomocí pomalého a tedy silného Jupitera v partnerském sektoru konečně posunete svůj život tam, kde ho chcete mít. Vaše přání se mají šanci splnit.

Kozoroh

Napjatý vztah mezi Merkurem a Marsem vás varuje před uspěchanými soudy. Než pronesete rozhodné slovo, musíte si to opravdu důkladně promyslet.

Vodnář

Představa, že se vaše a partnerova cesta rozchází, se vám ani trochu nelíbí. Právě proto je potřeba, abyste vzájemné vazby posilovali všemi způsoby.

Přečíst  Denní horoskop 23.11.2018

Ryby

S projevy žárlivosti zacházejte opatrně. Pokud s ní budete rozumně zacházet, dá vašemu vztahu přesně tu špetku vzrušení, které mu dosud chybělo.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..