Denní horoskop 13.9.2024

By | 13.09.2024

Beran

I když je pátek, je docela možné, že se v práci zdržíte přesčas. Domů byste sice jít mohli, ale ze všeho nejvíce chcete, aby byla práce hotová.

Býk

To, že je pátek třináctého, na vás nijak negativně nepůsobí. Pod vlivem Luny z Kozoroha se rozhodujete tak, abyste nedělali žádné zbytečné chyby.

Blíženec

Dejte si pozor na své zdraví! Pokud máte pocit, že vás pobolívá v krku, řešte to s lékařem. Domácí samoléčbou byste si mohli zbytečně uškodit.

Rak

Kamarády, kteří chtějí, abyste za ně vyřizovali jejich záležitosti, musíte odmítnout. Jde o záležitost, do které se plést nechcete a ani nebudete.

Lev

V žádném případě si neberte práci domů. To, co nezvládnete v práci, nechejte na příští týden. Prací doma byste se jenom zbytečně stresovali.

Panna

To, že je pátek třináctého, vás z míry nevyvede. Když se opřete o sílu důsledné Luny v Kozorohu, získáte i to, co pro ostatní bylo nesplnitelným snem.

Váhy

Kolem poledne čekejte novinku, na kterou musíte správně a bleskurychle reagovat. Když budete bez debat naslouchat své intuici, dopadne to výborně.

štír

Ať se děje cokoli, vám to náladu nezkazí. Když bude pršet tak, že se zamýšlený večerní program nepodaří uskutečnit, budete si doma v klidu číst.

Střelec

Pozor si dejte při práci se vším, co barví a nechává po sobě nevzhledné skvrny. Hrozí, že se pokapete a zničíte si tím oblíbený kus oděvu.

Kozoroh

Do záležitostí svého partnera se nepleťte. Máte sice dobrou vůli, ale vzhledem k tomu, že pořádně nevíte, o co se jedná, byste mu mohli spíše uškodit.

Vodnář

Člověka, který se vám rozhodne pomáhat vzdor tomu, že se vám to nelíbí, musíte zarazit. Když mu řeknete, že by vám zkomplikoval život, bude to stačit.

Přečíst  Denní horoskop 2.6.2019

Ryby

To, že je pátek třináctého, s vámi nic nedělá. Dokonce dokážete dodat sebedůvěru a víru v lepší příští těm, kteří o sobě dosud zbytečně pochybovali.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..