Denní horoskop 9.9.2024

By | 09.09.2024

Beran

Během dne je potřeba, abyste ve všem, co vám kdo říká, hledali a nacházeli druhou rovinu a skrytý smysl. Když ho odhalíte, jdete k úspěchu.

Býk

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, vás v tom, co se týká citů, nebývale rozpovídá. Partner konečně uslyší, že ho milujete!

Blíženec

Luna ze Štíra aktivuje spory, které jste dávno měli za vyřešené. Právě proto se do nich nesmíte nechat zatáhnout. Záhy by vás to hodně mrzelo.

Rak

Merkur, který se podruhé vrací do vašeho sektoru komunikace, vám dá odvahu promluvit tak, abyste uměli říct o to, co chcete. A taky se vám to podaří!

Lev

Především je potřeba, abyste se postavili oběma nohama na zem. Pomůže vám v tom Merkur, který ovlivňuje váš majetek a žádné úlety vám nedovolí.

Panna

O životní zkušenosti, které jste dosud nasbírali, se podělte s lidmi, kteří toto štěstí neměli. Přijmou je s nadšením a ještě za ně poděkují.

Váhy

Přijdou výdaje, s nimiž jste nepočítali. Je vám sice jasné, že za ně nikdo nemůže, ale vaši náladu to přesto ovlivní hodně negativným způsobem.

štír

Když vás kamarádi před někým nebo něčím varují, měli byste je brát vážně. Neříkají vám to proto, že by vás rádi neměli, ale proto, že vás rádi mají.

Střelec

Ohledně financí se máte na co těšit. Hned ráno vám vrátí ten největší dluh kamarád. Pak už vám den bude přinášet jedno milé překvapení za druhým.

Kozoroh

Merkur, který znovu vstupuje do Kozoroha, vám zásadně ulehčí situaci. Konečně zjistíte, co se opravdu děje, a dokážete na to správně zareagovat.

Vodnář

Pro jistotu se vyhýbejte alkoholu ve všech podobách. I když s tím nepočítáte, je možné, že si nakonec budete muset sednout za volant a někam jet.

Přečíst  Denní horoskop 5.5.2024

Ryby

Merkur, který se vrací do vašeho partnerského sektoru, vám ulehčí život. Všechny starosti, které jste dosud řešili sami, můžete nechat na partnerovi!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..