Denní horoskop 24.8.2024

By | 24.08.2024

Beran

Dárky, které na dovolené nakupujete pro rodinu a přátele, pojednejte v praktickém duchu. Když jim přivezete exotické koření, budou opravdu nadšení!

Býk

Večer je jako stvořený pro setkání u ohně. Kdybyste si vzpomněly na akordy ke starým písničkám, stala by se z vás naprosto námahy hvězda večera!

Blíženec

Harmonický vztah Merkura a Marse z vás dělá obávaného diskutéra. Svůj názor dokážete hájit tak, že přemluvíte i toho, kdo vás poslouchat nechtěl.

Rak

Je potřeba, abyste rodinnou kasu vzali už od rána pevně do rukou. Nejdříve nakoupíte dětem to, co potřebují do školy a až pak se uvidí, co bude dál.

Lev

Do svého soukromí si hned tak od nikoho mluvit nenechejte. Lidí, kteří se o to budou snažit, je dost, ale vy se jim musíte dokázat ubránit.

Panna

Když se dostanete na burzu kuriozit nebo v cizině na skutečný trh, neváhejte a nakupujte. Dárky, které tam objevíte, udělají po návratu velkou radost.

Váhy

Když chcete partnerovi vysvětlit, co se děje, pečlivě važte každé slovo. Když se ho vaše výroky dotknou, můžete se s víkendovou pohodou rozloučit.

štír

Kdyby to jen trochu šlo, raději se nehádejte. Hrozí, že si ráno s miláčkem řeknete podstatně víc, než je rozumné, a pak se budete až do večera mračit.

Střelec

Na dovolené nemusíte trávit celý čas s partnerem. Kdybyste si vymysleli program, kdy budete přes den každý sám a sejdete se večer, bude to vynikající.

Kozoroh

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem z vás udělá obávaného diskutéra. Pokud se najde někdo, kdo by se vám odvážil oponovat, moc si nepomůže.

Vodnář

Díky svému důslednému postoji získáte úctu i u člověka, který ji nikdy nikomu neprojevuje. Uzná, že kdyby takových lidí víc, bude život krásnější.

Přečíst  Denní horoskop 10.10.2022

Ryby

Harmonický vztah mezi Merkurem a Marsem trochu zmírní napětí, které kolem panuje. Vy se díky tomu domluvíte s každým, s kým se dohodnout potřebujete.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..