Denní horoskop 21.8.2024

By | 21.08.2024

Beran

Člověk, který vás miluje, vám to dává najevo hodně nenápadným způsobem. Vy si však uvědomujete, že na jeho podněty budete jednou muset reagovat.

Býk

Při Luně v Rybách dokážete své city projevovat způsobem, který miláčka spolehlivě vyvede z míry. Na tak intenzivní láskyplné pocity není zvyklý.

Blíženec

Bedlivě si hlídejte zejména tón, kterým se svým partnerem mluvíte. Jakmile usoudí, že si z něj děláte jen legraci, může se opravdu upřímně naštvat.

Rak

Na to, abyste o člověka, který se vám zamlouvá, zápasili s někým třetím, vás nikdy neužil. Když se do takové situace dostanete, odejdete hbitě středem.

Lev

Zejména ráno a dopoledne si dejte pozor na zbytečné utrácení. Už předem byste věděli, že vás bude mrzet, ale poručit byste si přesto nedokázali.

Panna

Člověka, kterého znáte jako vyloženě šetrného jedince, raději o nic neproste. Kdyby vás s nejapnou výmluvou odmítl, byli byste neskutečně naštvaní.

Váhy

Když se už s partnerem hádáte, snažte se, aby byl dopad vašich sporů na děti co nejmenší. A když to promyslíte, zjistíte, že se hádat nemusíte.

štír

Za nepříjemné krize, které prožívají ve vztahu ať už vaši nebo partnerovi sourozenci, v žádném případě nemůžete. Nenechejte si za to přišít vinu!

Střelec

Za dárky, které dostanete, poděkujte. Veškeré debaty o tom, že si je nezasloužíte, a že nevíte, jak se za ně máte odvděčit, by byly k ničemu.

Kozoroh

Tomu, jak je možné, že jste se s partnerem nejen dali dohromady, ale taky jste s ním vydrželi, se diví naprosto všichni. Jen vy víte, že je to láska…

Vodnář

Když řeknete, že nebudete vařit, nikdo se kvůli tomu rozčilovat nebude. Všichni naopak řeknou, že večeře, která se sestává jen ze salátu, je nejlepší.

Přečíst  Denní horoskop 3.1.2022

Ryby

O tom, že byste partnerovi vlezli do počítače, neuvažujte. Nic byste tam nenašli, ale právě proto byste se za svou podezíravost intenzivně styděli.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..