Denní horoskop 13.8.2024

By | 13.08.2024

Beran

V odhadu situace se vám maximálně daří. Když se nad tím, co se kolem vás děje, zamyslíte, určitě pochopíte, co se bude dít a co s tím máte udělat.

Býk

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete bez problémů odhalit zejména to, co před vámi vaše okolí chtělo důsledně skrývat.

Blíženec

Odpoledne a večer, kdy se Luna přesune do vašeho partnerského sektoru, bedlivě poslouchejte miláčka. To, co vám říká, je důležitější, než to vypadá.

Rak

Kdybyste se hned ráno vědomě rozhodli, že se budete dopoledne řídit výhradně intuicí, bude to vynikající. Povede vás podstatně lépe, než zdravý rozum.

Lev

Nabídku na výhodný obchod se slevou si nejdříve dobře propočítejte. Pokud zjistíte, že je opravdu tak dobrá, musíte na ni zareagovat ještě dnes.

Panna

Je potřeba, abyste v nejvyšší míře projevili svou emoční stabilitu. Zejména v práci se nenechejte vyprovokovat k výrokům, za něž byste se pak styděli.

Váhy

K chybám, které jste udělali, se postavte čelem. Bude to lepší, než kdybyste předstírali, že se nic neděje a že to určitě musí být nějaký omyl.

štír

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, jděte klidně do střetů. Jakmile ukážete, že se nebojíte, všichni uznají, že máte ve všem podstatném pravdu.

Střelec

Než se rozhodnete, že porušíte slib mlčenlivosti, který jste dali, dobře si to rozmyslete. Zbytečně byste přišli o pověst člověka, jemuž se dá věřit.

Kozoroh

Dopoledne, kdy je Luna ještě ve Štíru, dávejte jasné otázky a vyžadujte stejně jasné odpovědi. Všechno ostatní odmítejte jako zdroj zbytečných neshod.

Vodnář

Když si můžete vybrat, zda budete odpoledne pracovat na své kariéře, nebo zda se sejdete s přáteli, využijte druhou možnost. Práce vám dnes neuteče.

Přečíst  Denní horoskop 2.7.2021

Ryby

Zatímco ráno si užíváte život, který se vyvíjí podle vašich představ, odpoledne přijde změna. Běh událostí se zrychlí tak, že ho budete obtížně stíhat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..