Denní horoskop 30.7.2024

By | 30.07.2024

Beran

Jde o den, kdy byste měli s partnerem probírat i to, co vám moc velkou radost nedělá. Dokážete přijít na způsob, jak negativní dopad co nejvíce omezit.

Býk

Člověka, který má pocit, že jste na světě jen pro něj, musíte zklamat. Momentálně je potřeba, abyste se ohlíželi především na sebe a až pak na něj.

Blíženec

Při Luně ve svém znamení se vážnými a zodpovědnými věcmi zabývat odmítáte. Jde vám především o to, abyste se bavili sami a aby se bavilo i vaše okolí.

Rak

Při Luně v Blížencích vám chce do života mluvit člověk, který na to nemá ani ten nejmenší nárok. Naštěstí ho dokážete umlčet jediným ostrým pohledem.

Lev

S partnerem se domluvíte na všem, co potřebujete a co považujete za nutné. Vyjde vám vstříc způsobem, který vám bude připadat skoro až dojemný.

Panna

Člověk, který se vám včera svěřoval se vším, co pro něj důležité, se najednou stáhne. Není to náhodou tím, že se za svou upřímnost tak trochu stydí?

Váhy

Moc dobře vám udělá večerní posezení pod hvězdami. Kdybyste měli pocit, že byste pak v noci měli psát večer, udělejte to. Budou vynikající!

štír

Luna v Blížencích rozpovídá i lidi, kteří jsou obvykle skoro až nezdravě mlčenliví. Tentokrát budou oni mluvit a vy jim budete soustředěně naslouchat.

Střelec

Partner, který vám sdělí, že si svůj život představoval jinak, se vás kupodivu nechce dotknout. Hned taky řekne, že vy jste ho opravdu nezklamali.

Kozoroh

I když jste si mysleli, že na svou životní lásku dokážete bez problémů zapomenout, zjistíte, že to je omyl. Stačí jedna vzpomínka a všechno se vrátí.

Vodnář

Luna v Blížencích vám dává šanci na zajímavá seznámení. Kdybyste se rozhodli, že si z nově poznaných lidí uděláte kamarády, bude to nejlepší.

Přečíst  Denní horoskop 1.10.2018

Ryby

Při Luně v Blížencích se mluví víc, než je zdrávo. Právě proto je potřeba, abyste mávli rukou i při poznámkách, které byste jindy soustředěně řešili.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..