Denní horoskop 5.7.2024

By | 05.07.2024

Beran

Životní zkoušky, kterých jste se tak obávali, se buď odkládají, nebo k nim vůbec nedojde. Je vidět, že jste všechny osudové záležitosti zvládli skvěle.

Býk

Díky harmonickému vztahu Marse se Saturnem dokážete zvládnout naprosto všechno. Překvapíte tím zejména lidi, kteří o vašich schopnostech pochybovali.

Blíženec

Ve volném dni s Lunou v Raku si moc rádi stoupnete do kuchyně a budete experimentovat. Za to, co vyrobíte, si pak zasloužíte potlesk na otevřené scéně.

Rak

Kolegu, který vám hned ráno volá a chce s vámi probírat firemní novinky, účinně umlčte. Je svátek a vy se chcete zabývat zajímavějšími záležitostmi.

Lev

Volný den s Lunou v Raku věnujete moc rádi rodině. Dokonce dokážete děti rozpovídat tak, aby se vám svěřili i se svými dosud tajnými starostmi.

Panna

Partner, který vám začne vyčítat nedostatek aktivity, si dopad svých slov vůbec neuvědomuje. Právě proto ho na to musíte co nejtaktněji upozornit.

Váhy

I když vaše děti něco vyvedou, měli byste na to reagovat shovívavě. Když si v duchu promítnete to, co jste dělali vy sami, nebude to vůbec těžké.

štír

Luna v Raku se vám postará o velice příjemný a vyvážený den. Díky tomuto přístupu zvládnete veškerou práci a ještě vám zbude čas na odpočinek.

Střelec

Volný den pojměte jako něco, co si zasloužíte a co si musíte pořádně vychutnat. Jakoukoli práci odmítejte s tím, že může klidně počkat do zítřka.

Kozoroh

Když to jen trochu půjde, udělejte si čas a sedněte si večer pod hvězdy. Chvíle přemýšlení, které si tak dopřejete, vám udělají moc dobře na duši.

Vodnář

Luna z Raka vás nutí k práci, které jste se dosud s úspěchem vyhýbali. Dnes se však do ní pustíte a zvládnete ji ve vysoké kvalitě a velkou rychlostí.

Přečíst  Denní horoskop 13.3.2024

Ryby

Volný den je naprosto dokonalý. Po hektickém konci pololetí si vychutnáváte pohodu, klid a zároveň den, kdy telefon přináší samé příjemné zprávy.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..