Denní horoskop 2.7.2024

By | 02.07.2024

Beran

Merkur, který se odpoledne přesouvá do Lva, aktivuje vaše kouzlo osobnosti. Na to, abyste celé své okolí dostali na svou stranu, stačí jediné slovo.

Býk

Merkur, který vstupuje do Lva, vám může nepříjemně zkomplikovat život. Hrozí, že až mnoho pozornosti věnujete své rodině a příliš málo sami sobě.

Blíženec

Všechny důležité rozhovory nechejte na odpoledne. Využijete tak energii Merkura ze Lva a bez problémů přemluvíte každého, kdo vám přijde do cesty.

Rak

Merkur, který vstupuje do vašeho sektoru financí vlastních, vám slibuje peníze navíc. Vy musíte jen pozorně vnímat směr, odkud k vám přijdou.

Lev

V práci odpovídejte na dotazy svých nadřízených především stručně. Čím méně budete mluvit, tím menší je možnost, že se do vysvětlování zamotáte.

Panna

Neptun, který se zastaví ve vašem partnerském sektoru, vás varuje před podpisem veškerých smluv a dohod. Musíte si vyžádat čas na rozmyšlenou.

Váhy

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru přátel, vám zajistí pozvání na prodloužený víkend. Neváhejte ani chvíli a přijměte ho s díky a nadšením!

štír

Neptun, který se zastavil ve vašem sektoru lásky a romantiky, přináší chvíle příjemné, ale zrádné. Kdybyste nikomu neslibovali lásku, bude to lepší.

Střelec

Vaše aktivita přesahuje i státní hranice. Když se dostanete situaci, kdy musíte radit někomu v zahraničí, můžete si být jisté, že to zvládnete.

Kozoroh

Když vás miláček někam pozve, nevytýkejte mu, že by pořád jen utrácel. Buďte rádi, že vám chce zpříjemnit život a dát vám svou lásku hmatatelně najevo.

Vodnář

Pozor si dejte zejména při hotovostních platbách. Hlavně kolem poledne hrozí moment, kdy se ze spěchu zásadně spletete ve svůj neprospěch.

Přečíst  Denní horoskop 26.1.2019

Ryby

Neptun, který se ve vašem znamení zastavil, přichází s pokušením. Ta, která by pro vás znamenala vydání navíc, však musíte dokázat důsledně odmítat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..