Denní horoskop 30.6.2024

By | 30.06.2024

Beran

Všechno, co je potřeba, musíte zvládnout dopoledne. Odpoledne, kdy je Luna v Býku, si pak užívejte klidných, pohodlných a trochu líných letních hodin.

Býk

Harmonický vztah Merkura s Uranem vám vyloženě přeje! I když jste si argumenty nepřipravili, dokážete reagovat tak, abyste vám všichni dali za pravdu.

Blíženec

Ráno si přivstaňte a vyrazte na kolo nebo se věnujte jinému sportu. Na odpoledne to neodkládejte. Mohli byste se snažit, ale k pohybu se nedonutíte.

Rak

Harmonický vztah mezi Merkurem a Uranem vás dostává do situací, kdy si obhájíte své nápady a ještě přimějete ostatní, aby vám je pomohli uskutečnit.

Lev

Plány na prodloužený víkend pozměňte podle aktuálních možností a nabídek. Tři dny, které byste trávili u moře, by na vás měly vliv vyloženě kladný.

Panna

Příznivý vztah mezi Merkurem a Uranem přeje nepromyšleným a spontánním rozhodnutím. Obvykle se jim vyhýbáte, ale dnes se jich obávat nemusíte.

Váhy

Dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, nechejte za vás oba rozhodovat miláčka. Výsledek přijde rychle a bude pozitivní.

štír

Je neděle, ale přesto byste měli odpoledne, kdy se Luna dostává do Býka, přemýšlet o praktických záležitostech. Objevíte tak řešení pro své potíže!

Střelec

Zatímco dopoledne se vám daří naprosto všechno, odpoledne byste měli vsadit na klid a odpočinek. Jakoukoli aktivitou můžete všechno jen pokazit.

Kozoroh

Nápady, které zejména dopoledne máte, patří k těm skoro geniálním. To, co vás napadne, nezdůvodňujte, ale bez otálení se to snažte uskutečnit.

Vodnář

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, ještě jednou předneste před partnerem žádost, kterou vám zatím odmítal splnit. Tentokrát se poddá!

Ryby

Večer, kdy bude Luna v Beranu, si dávejte pozor na zbytečný spěch. Kdybyste zakopli a rozbili si kolena, den by rychle a mocně ztratil na půvabu.

Přečíst  Denní horoskop 26.2.2022
SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..