Denní horoskop 26.6.2024

By | 26.06.2024

Beran

Dejte si pozor na tón, kterým mluvíte s lidmi, co znáte jako opravdu hodně citlivé. Pokud chcete prožít klidný den, nesmíte na ně zbytečně tlačit.

Býk

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem vám zásadně usnadňuje život. Mluvíte málo, ale tak, aby všem bylo jasné, že vaše názory mají brát vážně.

Blíženec

Při Luně v Rybách máte tendenci reagovat tak, že tím překvapíte i sami sebe. Právě proto byste pro jistotu nic důležitého rozhodovat raději neměli.

Rak

Jakmile zjistíte, že se vás někdo pokouší ošidit, musíte se ozvat nahlas a opravdu důrazně. Jasně dejte najevo, že si na vás hned tak někdo nepřijde.

Lev

Kromě práce a plnění všech možných povinností si musíte najít čas i na relaxaci. Zkuste k ní strhnout i partnera a užít si spolu krásný den.

Panna

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem usnadňuje vaši komunikaci s partnerem. V klidu ho vyslechnete, a na to, co vám říká, správně zareagujete.

Váhy

Především se naučte odmítat veškerou práci navíc. Jakmile ji přijmete, koledujete si o problém. Práce vám přibude, ale času bude pořád málo.

štír

Veškeré návštěvy úřadů proběhnou v pohodě a v klidu. Vy pak zjistíte, že máte všechno připravené tak, abyste si tuto návštěvu už opakovat nemuseli.

Střelec

Partnerovi, který má pocit, že byste mu měli za všech okolností vyjít vstříc, musíte vysvětlit, že máte svých starostí dost. Naštěstí to pochopí.

Kozoroh

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem přidá vašemu partnerovi na autoritě. Pokud se s ním chcete domluvit, budete muset dost podstatně ustoupit.

Vodnář

Při Luně v Rybách jsou lidé citlivější, než jste zvyklí. Právě proto byste měli držet zkrátka a na adresu svých blízkých zbytečně nevtipkovat.

Přečíst  Denní horoskop 22.6.2022

Ryby

Harmonický vztah mezi Merkurem a Saturnem dává každému vašemu slovu zásadní vyznění. Právě proto byste měli mluvit málo, ale hodně důrazně.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..