Denní horoskop 14.6.2024

By | 14.06.2024

Beran

Spojené síly Slunce a Merkura vám dodají odvahu i v situacích, v nichž by každý jiný couval. Vás naopak přimějí k tomu, abyste za svá práva bojovali!

Býk

Odpoledne se k vám konečně dostanou peníze, na které jste už dlouho čekali. Všechny vaše problémy to sice neřeší, ale přesto budete spát klidněji.

Blíženec

Spojené síly Slunce a Merkura se vám postarají o tolik potřebné sebevědomí. Dokonce si uvědomíte, že pochybnosti jsou luxusem, co si nemůžete dovolit.

Rak

Do sporu mezi nynějším partnerem a jeho bývalým protějškem se zahnat nenechejte. Nevzrušeně je upozorněte, že je to věc, kterou si musí vyřídit sami.

Lev

Spojené síly Slunce a Merkura vám nabídnou příležitosti, kdy můžete mluvit a kdy dostanete pracovní kolegy na svou stranu. Bude z vás pracovní lídr?

Panna

Pokud na víkend vyrážíte už odpoledne, zkontrolujte si, zda máte všechno, co potřebujete. Kdybyste zapomněli klíče od chaty, byl by to problém.

Váhy

Spojené síly Slunce a Merkura vás dostanou do situací, kdy si nesmíte nechat skákat do řeči. Když hájíte svůj názor, dělejte to se vší silou a energií.

štír

Vaše jednání by mělo být uvážlivé. Když zejména odpoledne někoho naštvete, budete se s ním později těžko smiřovat. Když spor nevznikne, bude to lepší.

Střelec

Spojené energie Slunce a Merkura vám zaručí rychlé a správné reakce. Situací, kdy byste nevěděli, co přesně máte říct a jak reagovat, se nebojte!

Kozoroh

Při Luně v Panně byste měli vytvářet dlouhodobé životní plány. Díky vašemu rozumnému přístupu nehrozí stav, kdy energii dáte do snů a představ.

Vodnář

Zejména odpoledne byste si měli najít čas na partnera. Když říká, že s vámi potřebuje mluvit, můžete si být jistí, že se jedná o něco důležitého.

Přečíst  Denní horoskop 12.6.2020

Ryby

Slunce, které spojilo své síly s Merkurem, se vám postará o překvapení. Nejdříve budete trochu zaskočení, ale pak pochopíte, že se stalo to nejlepší.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..