Denní horoskop 31.5.2024

By | 31.05.2024

Beran

Nabídku na práci navíc, která ráno přijde, neodmítejte. Během jednoho víkendu si máte šanci vydělat skoro tolik, jako jindy za celý dlouhý měsíc.

Býk

Díky spojeným silám Merkura a Urana můžete klidně dát na svou intuici. Povede vás podstatně bezpečněji, než kdybyste se spolehli na logické myšlení.

Blíženec

Zatímco obvykle překvapujete ostatní svými nápady vy, tentokrát se situace obrátí. Dokonce zkonstatujete, že partner vyrazil svým jednáním dech vám.

Rak

To, že vás v práci naštvou, neznamená, že velkolepým gestem podáte výpověď. V takovém případě hrozí, že by ji přijali a nikdo by vám to nevymlouval.

Lev

Váš zdravotní stav se zlepšuje sice pomalu, ale zato důsledně a pravidelně. Na léto se můžete plný právem těšit. Zvládnete v něm víc, než jste čekali.

Panna

Pokud je potřeba, abyste psali a posílali faktury, všechno si ještě jednou pořádně propočítejte. Kdybyste sami sebe ošidili, byli byste fakt naštvaní.

Váhy

Do své budoucnosti si mluvit nenechejte. Když jste přesvědčení, že v něčem najdete své životní naplnění, dělejte všechno pro to, abyste ho dosáhli.

štír

Dopoledne, kdy jste pod vlivem spojené energie Merkura a Urana, reagujte na všechno, co se děje, hodně rychle. Je to jediná správná a úspěšná taktika.

Střelec

Při Luně v Rybách si bedlivě vybírejte lidi, na jejichž adresu žertujete. Pokud víte, že je to někdo, kdo reaguje citlivě, měli byste raději mlčet.

Kozoroh

Zejména ráno se můžete přimotat k hádce, o kterou nestojíte a která vám nic nepřinese. Kdybyste se jí dokázali vyhnout, bude to daleko lepší.

Vodnář

Tím, že někomu pomůžete, sice nezměníte svět, ale zásadně tím posunete k lepšímu život onoho člověka. Neváhejte a dejte se do toho ještě dnes!

Přečíst  Denní horoskop 11.4.2020

Ryby

Když někoho potřebujete přesvědčit,určitě se vám to podaří. Zejména ráno, kdy na vás působí spojené síly Merkura a Urana, budete neobyčejně úspěšní.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..