Denní horoskop 19.5.2024

By | 19.05.2024

Beran

Vliv Luny ve svém partnerském sektoru si musíte hlídat. Když miláčkovi odpustíte to, co se odpustit nedá, budete si to později intenzivně vyčítat.

Býk

Ať jdete kamkoli, musíte se stáhnout do pozadí. Když omezíte aktivitu a místo toho budete spíše pozorovat, pochopíte i to, čemu jste dosud nerozuměli.

Blíženec

Jakmile se někdo začne rozčilovat, musíte ho zbrzdit. Když se začnete hádat, zkazíte si tím náladu. Večer byste se usmířili, ale už by to nebylo ono.

Rak

Na poslední chvíli budete muset řešit něco, co se týká vašich dětí a toho, co měly přes víkend udělat do školy. Zvládnete to, ale budou to nervy!

Lev

Hovory o tom, že je všechno drahé a bude ještě dražší, vás opravdu rozčilují. Je vám jasné, že je situace náročná, ale neděli si tím kazit nenecháte!

Panna

Než se rozhodnete, že uzavřete pojistku nebo že vstoupíte do spořicího fondu, dobře si to rozmyslete. Jde o výdaj, který vám naruší vyrovnaný rozpočet.

Váhy

Komunikaci s člověkem, který vám rozmlouvá vaše nápady, si musíte správně přeložit. Rozmlouvá vám je proto, že se bojí, že budete lepší, než je on.

štír

Jsou věci, které sice teoreticky zvládáte skvěle, ale v praxi to taková sláva není. Pokud můžete v této oblasti sbírat nové zkušenosti, udělejte to!

Střelec

Je potřeba, abyste se snažili o co největší samostatnost. Zatímco váš miláček má pocit, že se bez něj neobejdete, vy mu dokazujete, že to zvládnete.

Kozoroh

Luna ve Vahách vás trochu zbrzdí. Nejdříve budete naštvaní, ale už večer zjistíte, že jste se právě tímto zdržením vyhnuli značným problémům.

Vodnář

Luna ve Vahách vás nutí k porušování pravidel. To je však přesně to, co nesmíte za žádných okolností udělat. Skončilo by to hodně mastnou pokutou.

Přečíst  Denní horoskop 2.10.2020

Ryby

Když se někdo rozhodne, že vám zkomplikuje život, ještě neznamená, že mu to dovolíte. Ráno pochopíte, o co jde a hned přejdete do protiútoku!

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..