Denní horoskop 25.11.2023

By | 25.11.2023

Beran

Jsou záležitosti, ve kterých byste se raději přeceňovat neměli. Když usoudíte, že chcete přestěhovat byt, měli byste se zarazit dřív, než si ublížíte.

Býk

Díky Luně ve svém znamení přistupujete uvážlivě ke všemu, co den přinese. Právě proto se rádi pustíte do prvních vánočních příprav. Dopadne to skvěle.

Blíženec

Zejména odpoledne a večer, kdy Mars neladí se Saturnem, neriskujte zbytečné úrazy. Práci, kterou nestihnete za světla, odložte raději na zítra.

Rak

Luna z Býka vám pošle do cesty nové přátele. S překvapením zjistíte, že se sice v názorech zásadně lišíte, ale přesto jste si neobyčejně sympatičtí.

Lev

Lidi, kteří se vám rozhodnou něco zakázat, se se zlou potáží. Aktivujete veškerou svou lví důstojnost a srovnáte si je na první dobrou.

Panna

Na to, abyste někoho přesvědčovali o tom, že má přijmout něco, do čeho se mu nechce, nemáte dost energie. Nakonec usoudíte, že je to jen jeho věc.

Váhy

Právě proto, že je před Vánoci, byste měli přemýšlet nejen o tom, co udělat doma, ale i o tom, co udělat pro sebe. Odpolední procházka bude to pravé!

štír

I když byste vymysleli spoustu skvělých vtípků, svému partnerovi je neadresujte. Zejména by na ně reagoval způsobem, který by ho samotného překvapil.

Střelec

Mars ve vašem znamení narazí na Saturna a vy na okolnosti, které zbrzdí vaši aktivitu. Nakonec ale budete rádi, že jste se vyhnuli zbytečnému průšvihu.

Kozoroh

I když vás to vyloženě pokouší, nikoho o iluze nepřipravujte. Vy si sice můžete myslet, že by měl vědět pravdu, ale jemu byste tím nikterak nepomohli.

Vodnář

Odpoledne musíte být zejména za volantem velice opatrní. Vy víte, že nemáte zbytečně riskovat, ale kromě vás je spousta lidí, kteří to zatím nevědí…

Přečíst  Denní horoskop 14.5.2021

Ryby

Když dětem něco zakazujete, využijte Lunu ve svém sektoru komunikace. Když jim důkladně vysvětlíte, co vás k tomu vede, budou vás poslouchat.

SMS Věštba
SMS Výklad / banner

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..