Černý zázrak- melasa

By | 17.01.2021

Melasa je cenný vedlejší produkt výroby třtinového cukru. Cukrová třtina je víceletá rostlina pěstovaná v tropech. Poté, co se z ní krystalizací získá cukr, zůstane melasa. Pomáhá při vysokém cholesterolu. Neutralizuje volné radikály, pomáhá při rakovinách, podporuje kosti a obsahuje minerály. Vitamíny a jiné složky, které nám prospívají. Třtinový extrakt je potravinou s významnými dietetickými vlastnostmi, spočívajícími především v obsahu lehce stravitelných cukrů – hroznového a ovocného.

Tyto sacharidy jsou významné mimo jiné tím, že působí příznivě na zažívání, neboť se v trávicím traktu rychle vstřebávají a nekvasí jako sacharóza. Tím se vyvarujeme i ryziku rozvoje plísní apod. Zároveň mají pozitivní význam při redukci tělesné váhy, krvetvorby, cévního řečiště, činnosti žláz s vnitřní sekrecí a úpravě dalších životně důležitých funkcí, které nebývají v běžné stravě obsaženy v dostačujícím množství.

Užívejte:

  • při infarktu
  • onemocnění srdce
  • onemocnění kůže
  • onemocnění kloubů
  • poruchy trávení
  • nervové potíže
  • regeneraci tkání a hojení ran
  • vysokém cholesterolu
  • nádorovém ujení
  • detoxikaci organismu
SMS Věštba
SMS Výklad / banner
Přečíst  Heřmánek: Účinná bylinka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..